ZRP labklājības ministra amata kandidāts - Ozoliņš • IR.lv

ZRP labklājības ministra amata kandidāts – Ozoliņš

23
Jānis Ozoliņš. Foto: Jānis Saliņš, F64

Jānis Ozoliņš darba attiecības  ar “SEB dzīvības apdrošināšanu” pārtraucis

Zatlera reformu partijas (ZRP) labklājības ministra amata kandidāts būs bijušais AAS “SEB dzīvības apdrošināšana” valdes loceklis Jānis Ozoliņš, ziņo LETA.

Savas darba attiecības ar “SEB dzīvības apdrošināšanu” Ozoliņš pārtrauca no 27.jūlija, jo nolēmis pieņemt izaicinājumu un turpmāk savus spēkus veltīt ZRP veidošanā.

“Šie patiešām bija strauji un notikumiem pārpilni deviņi gadi, kuros netrūka ātruma un īsta komandas darba un bija arī labi rezultāti. Sakot paldies saviem līdzšinējiem kolēģiem, šobrīd vēlos iegūto pieredzi likt lietā valsts pārvaldes pilnveidošanā,” iepriekš skaidroja Ozoliņš.

Ozoliņš “SEB dzīvības apdrošināšanai”, kas toreiz bija “Balta dzīvība”, pievienojās 2002.gadā, un šajā laikā kā pārdošanas direktors veidojis un attīstījis “SEB dzīvības apdrošināšanas” pārdošanas komandas darbu, palīdzot kompānijai iegūt un nostiprināt tirgus pozīcijas Latvijā.

Jau ziņots, ka ZRP Ministru prezidenta amata kandidāts ir “Hansaworld Latvia” īpašnieks un vadītājs Edmunds Sprūdžs, izglītības un zinātnes ministra amata kandidāts – bijušais Stratēģiskās analīzes komisijas vadītājs un Rīgas Ekonomikas augstskolas mācībspēks Roberts Ķīlis, savukārt finansū ministra amatam izvirzīts ekonomists Vjačeslavs Dombrovskis.

 

Komentāri (23)

anita_meistere 25.08.2011. 11.41

neko nezinu par tādu. bet tā pat nezinu, vai tas ir slikti vai labi.

+1
0
Atbildēt

0

santacruz 25.08.2011. 21.51

Piedāvāju tautai parūpēties par savu labklājību arī šādi:

Noteikt pazemināto PVN likmi pārtikai!
Sāksim ar tautas iniciatīvu http://manabalss.lv/i/163 , kam sekos Saeimas balsojums, mainot likumu “Par pievienotās vērtības nodokli”.
Latvija, Igaunija un Dānija ir vienīgās ES valstis, kurās PVN likmes pārtikai nav samazinātas. Ņemot vērā, ka Latvijā lielai daļai iedzīvotāju tēriņi par pārtiku sastāda trešdaļu no ienākumiem, kas ir ievērojami vairāk nekā citās ES valstīs, piedāvāju noteikt pazemināto PVN likmi pārtikai.
Kā liecina Eiropas Komisijas dati, PVN maksājumos ES valstīs ir daudzas variācijas pazemināto likmju piemērošanā. ES atļauj zemāku likmi piemērot pārtikas produktiem, medikamentiem, medicīnas iekārtām invalīdiem, periodiskajiem izdevumiem, teātru, muzeju biļetēm un vēl virknei preču un pakalpojumu, piemēram, pasažieru un viņu bagāžas pārvadājumiem. Ir arī iespēja piemērot īpaši pazeminātās likmes (zem 5%). Šajā gadījumā ES mūs neierobežo. Liksim deputātiem lemt tautas labā.
Kurš par pazeminātās PVN likmes piemērošanu pārtikai? Balsojam!
Balsojam par PAZEMINĀTO PVN likumi PĀRTIKAI!
http://manabalss.lv/i/163

0
0
Atbildēt

0

dro 25.08.2011. 12.28

Nepazīstu, neko neesmu par viņu dzirdējis. Iespējams daudzsološs, iespējams nederīgs…

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu