VIDEO: Iedvesmojies no Rēzeknes “Ausmeņa kebaba” īpašnieka Valtera Murāna • IR.lv

VIDEO: Iedvesmojies no Rēzeknes “Ausmeņa kebaba” īpašnieka Valtera Murāna

29
Uzņēmējs Valters Murāns. Publicitātes foto

 

Latvijas iedvesmas stāstu blogā TUESI.LV publicēts video par uzņēmēju Valteru Murānu, kurš Rēzeknē atvēris “Ausmeņa kebabu”.

“Es atbraucu uz Rēzekni, nav kur kebabu uzēst, johaidī!” smejas Valters.

Lai pašam būtu kur apēst “īstu kebabu” un arī citiem tas būtu pieejams, Valters Murāns (27) pirms diviem gadiem nolēma atvērt “Ausmeņa kebabu” Rēzeknē. Valtera kebabnīca ir vieta, kur var ne tikai garšīgi paēst un baudīt latgaļu izslavēto viesmīlību, bet arī satikties ar interesantiem cilvēkiem.

Valters atzīst, ka laba komanda ir viens no veiksmīga biznesa stūrakmeņiem. “Ausmeņa kebabā” kopā ar Valteru strādā vēl seši cilvēki. Valters uzskata, ka “nav sliktu darbu” un ka izaugsmes iespējas ir katrā darbā.

Kā jau katram uzņēmējam, arī viņam nācies saskarties ar dažādām grūtībām. Pateicoties savam latgaļu sīkstumam, Valters mērķtiecīgi turpina savu iesākto ceļu un nedomā padoties birokrātisku vai kādu citu šķēršļu priekšā.

Darba ir daudz un brīvdienu maz, katra diena ir citāda un tas Valteram patīk. Viņam svarīga ir vieta, kurā viņš dzīvo; Valters mīl Rēzekni, Latgali un Latviju.

Jautāts, “Kas ir Latvija”, Valters atbild: “Latvija – tie, pirmkārt, ir cilvēki, kas šeit dzīvo un strādā.”

Video veidojuši biedrības “NEXT” pārstāvji Liene Zīlīte, Paula Āboliņa-Ābola, Nauris Zeltiņš un Vilis Brūveris.

 

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu